Egy félművelt panelproli nagyon szubjektív olvasó-naplója a 21. század negyedéről

Moha olvasó-NAPLÓJA

Moha olvasó-NAPLÓJA

Elköltözött a blogom, duplikáltam virtuális önmagamat!

Ha a további bejegyzéseimre is kíváncsi vagy, kérlek, kövess ott is!

2021. június 22. - Mohácsi Zoltán

   FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!   

Kénytelen-kelletlen elköltöztettem a könyves blogomat!

 

en_csak_olvasgatok.jpeg

https://mohaolvasonaplo.blog.hu/

Mivel a Facebook a füle botját sem mozgatja a megkeresésemre, és mert még mindig nem kívánatos személy vagyok vagy bejelentés vagy az algoritmusok szerint, s azért elég zavaró, hogy a blogom bejegyzései itt nem oszthatók, ezért vettem egy mély levegőt, és duplikáltam virtuális önmagamat.
Az eddigi bloghelyet meghagyom még egy darabig, az új bejegyzéseket viszont már oda nem rakom fel, csak az
ÚJ CÍMRE, amely így fest: https://mohaolvasonaplo.blog.hu/
Ez viszont sajnos azzal jár, hogy a követőim nem feltétlenül veszik észre a váltást. Téged is arra kérlek, felhívom a figyelmedet rá, hogy ha a továbbiakban is szeretnéd olvasni a könyves blogomat, akkor az új címen is be kell jelölnöd a KÖVETÉST.
Várlak szeretettel, mintha mi sem történt volna!

*

Megjegyzés: a történetem nem egyedi. Csak a múlt héten két emberről hallottam, aki nagyon hasonló módon járt. Az igazsághoz hozzátatozik, hogy nem mindkettő a Facebook-on. De úgy fest, egy újraértelmezett sajtó- és szólásszabadság korát éljük.
A következő blogköltözésemig, remélem, azért három év megint eltelik majd! Bár világ életemben naiv voltam. Ha pedig nem az algoritmusok a felelősek, hanem valaki jelentget, akkor a játék, ugye, még tréfásabb, a költözés egyfajta üldözős-menekülősdivé válik. Remélem, nem így lesz!
Üdvözlettel:
Moha bácsi, a szubjektív olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://mohabacsi-olvas.blog.hu/api/trackback/id/tr4716601638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása